Fodbold: Skjold tog point fra topholdet

Fodbold: Skjold tog point fra topholdet

31. august 2014 - kl. 16:04 - af

Skjold_Aalborg_600x250Skjolds Jyllandsserie gæstede lørdag eftermiddag Vejgaard i silende regn. Kampen blev spillet på Soffy Road. Vejgaard har vundet deres tre første kampe, og lå på andenpladsen i pulje1 før lørdagens kamp.

Skjold startede kampen i fornem stil, men efter kun 4 min. blev Skjold’s Christoffer Larsen skadet og måtte lade sig udskifte med Mads Boelskifte. Dette slog dog ikke Sæby ud af fatningen, og de fortsatte de gode takter med at være spil styrende i boldbesiddelse og kom frem til afslutninger. Så belønningen kom efter 20 min. spil, da Jacob Kristensen bragte Skjold foran på et pletskud, som sad helt oppe i hjørnet, på en aflevering fra Jens Lorentsen, som forinden havde af driblet to spillere. Skjold fortsatte også efter scoringen det flotte pasnings spil og kunne velfortjent gå til pause med 1-0 føringen.

I anden halvleg kom Vejgaard mere med i kampen og udlignede på hovedstød, da der var spillet 63 min. Nu gik begge hold efter sejrsmålet, og desværre for Skjold lykkedes det Vejgaard at bringe sig foran med 2-1 i det 88. min. De troede dermed sejren var i hus, men Skjold gav ikke op og sendte alt frem, hvilket gav bonus i dommerens overtid. Her lykkedes det Jacob Kristensen at få udlignet til 2-2 i det 92. min. En seværdig og underholdende kamp, regnen til trods.

Næste kamp er mod Løgstør hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena søndag den 7. sept. kl. 16.00.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: Skjold tog point fra topholdet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger