September kunst hos Galleri Nordenvind

September kunst hos Galleri Nordenvind

28. august 2014 - kl. 9:41 - af

IMG_2643_600x250Al oplevelse hænger sammen med den stemning man befinder sig i. Så nu, hvor kalenderen fortæller, at sommeren går på held, og hvor alle stadig håber, at der må være mere sommer at hente… Ja så kan man godt blive ramt af en middelsvær dansk sensommer-“blues”.

Sommeren 2014 gjorde, at vi for en gang skyld fik masser af sol og blev forvendte. Sommer – og turistfolket svedte bravt og alle kulturelle tanker blev holdt på afstand med is, både i drinks og i vafler!

Nu banker september på med dybblå aftener, og indvarsler den seriøse forening-Danmarks højtid. “Tak for det”, siger Eric Kaare fra Galleri Nordenvind. “Jeg ved, det er med fare for at blive upopulær, men jeg glæder mig til en tid, hvor mine alt for hvide ben ikke stikker så meget ud“, siger han og fortsætter: ”I respekt for september måneds blå tone starter vi med en udstilling, der er præget af musik og blå billeder. Man kan se udstillingen som en optakt til uge 42, hvor vi kommer til at fylde mere end normalt.

Algade 14 har fået et facadeløft, der undertiden har gjort det vanskeligt for folk at finde rundt i bygningen. Det giver unægteligt udfordringer, men selvfølgelig også nogle positive oplevelser. Således er jeg helt sikker på, at mit svenske, norske og tyske er blevet noget bedre her i løbet af sommeren, når man skal forklare, hvad der sker i den gamle politistation”, slutter Eric Kaare.

Septemberblå er en temaudstilling, der varer hele måneden og viser kunst inspireret af musik og den blå farve.

IMG_2643

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'September kunst hos Galleri Nordenvind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger