Fodbold: IF Skjold Sæby tabte til topholdet

Fodbold: IF Skjold Sæby tabte til topholdet

21. august 2014 - kl. 13:37 - af

Skjold JS_600x250Onsdag gæstede Skjolds Jyllandsserie, Hirtshals på Schilie Arena. 

Hirtshals kom bedst fra start og havde et farlig hovedstød allerede i det 2 min. Sæby svarede godt igen med afslutninger i 6. og 9. min, dog uden mål. Det næste kvarter bølgede spillet frem og tilbage, og efterhånden fik Hirtshals mere spil på midtbanen og opnåede derved et højt boldpres.

Sæby kunne dog gå til pause med 0-0, takket være en velspillende målmand.

I anden halvleg var der gult kort til Skjold efter blot 7 min. spil, og Hirtshals fik herefter gang i deres hurtige pasningsspil, som resulterede i mål efter 25 min. Blot 6 min. senere blev der begået straffespark af Skjold, og Hirtshals Mike Petersen scorede sikkert til 2-0.

Med 10 minutter tilbage af kampen, lykkedes det Skjold at reducere på hovedstød efter et hjørnespark til 2-1, målet blev scoret af Mathias Madsen.

Næste kamp spilles hjemme mod Lindholm søndag den 24.8. kl. 13.30 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: IF Skjold Sæby tabte til topholdet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER