Sæby atletik fik 12 medaljer ved landsmesterskaberne

Sæby atletik fik 12 medaljer ved landsmesterskaberne

20. august 2014 - kl. 9:25 - af

SpydkastSebastian Nørgård var den store medaljesluger ved mesterskaberne i Vejen. Selv om der var masser af regn, blev resultaterne ikke så præget af det. Louise Østergård satte PR i trespring med 9,73. Så det bliver spændende om hun kan øge denne præstation ved DM i København om 14 dage. Denne weekend skal de 10-13 årige til Regionsfinale i Sønderborg og Janni Kristensen, Anne Farum og Kasper Larsen på udtaget dansk hold til Stockholm og deltage i ungdomsstævnet DN Galaen i forbindelse med Diamond League stævnet torsdag. Det bliver spændende at se nogle af verdens bedste konkurrere.

Guld
Louise Østergård, 1999 – 100 m: 13,63 s

Sebastian Nørgård, 2002 – højde: 1,41 m – Kugle: 9,23 m – Spyd: 30,63 m

Sølv
Louise Østergård, 1999 – 3 spring: 9,73 m – Diskos: 27,60 m

Signe g. jensen, 800m: 2.43 min

Benjamin Nørgård, 2000 – diskos: 28,54 m

Sebastian Nørgård, 2002 – hækkeløb: 15,25 s

Sølv i trekamp og hold Nordjylland

Bronze
Signe G. Jensen, 1999 – diskos: 25,25 m

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby atletik fik 12 medaljer ved landsmesterskaberne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER