Springcenter i Sæby Fritidscenter…

Springcenter i Sæby Fritidscenter…

18. august 2014 - kl. 16:48 - af

Springteam2012_600x250Springteam Sæby og Sæby GF har i længere tid samarbejdet med Sæby Fritidscenters bestyrelse om at skabe bedre faciliteter til gymnastikken i Sæby. Målet er at etablere unikke idrætsfaciliteter med spændende udfordringer til udvikling af børns gymnastiske og motoriske færdigheder.

I dag anvendes Sæby Fritidscenters hal B hovedsageligt til gymnastik, og gymnastikforeningerne bruger meget tid på at stille gymnastikredskaber op og tage gymnastikredskaber ned igen.

Det slider på redskaberne og kræver hjælp fra forældrene, fordi redskaberne er meget tunge og uhåndterlige.

Det er af stor betydning for deres fremtidige tiltrækning af dygtige trænere, at de har tidssvarende faciliteter i Sæby, som understøtter den gode udvikling, der er i gymnastikken i Sæby. De oplever stor medlemstilgang, med stor søgning både til bredde- og konkurrencegymnastikken og gode konkurrenceresultater for deres konkurrencegymnaster. Sæby Fritidscenter har pt. Astrid Holm Jacobsen på junior pigelandsholdet og Camilla Sørensen på damelandsholdet i Teamgym, og talentmassen er stor, så fremover vil man se endnu flere Sæby gymnaster på de danske landshold.

Fritidscentret har et stort ønske om et springcenter. Hallen skal være målrettet de forskellige gymnastikformer som rytmisk-, redskabs- og springgymnastik for børn og unge samt bløde bevægelsesformer som dans, yoga, zumba, gymfit, aerobic m.m. for både børn, unge og ældre.

Der er nu udarbejdet projektbeskrivelse om en tilbygning til Sæby Fritidscenter, i forbindelse med en kommende modernisering af Sæby Fritidscenter. Der er tale om en tilbygning med et springcenter og en sal til rytme, dans, yoga mv. og onsdag den 20. august afgør Kultur og Fritidsudvalget projektets fremtidige skæbne.

Selvfølgelig håber de på, at Frederikshavn Kommune vælger at øge Sæby Fritidscenters årlige tilskud, så projektet kan blive en realitet.

Man kan se tegninger og læse mere om projektet her:

http://frederikshavn.dk/meetings/Kultur-%20og%20Fritidsudvalget%20(%C3%85ben)/2014/20-08-2014/Dagsorden%20(%C3%85ben)/KFU-20-08-2014%20-%2000%20Dagsorden%20med%20bilag.pdf

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Springcenter i Sæby Fritidscenter...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger