Fodbold: IF Skjold Sæby spillede uafgjort i premieren

Fodbold: IF Skjold Sæby spillede uafgjort i premieren

11. august 2014 - kl. 0:03 - af

Skjold 2013_600x250IF Skjolds JS-hold sparkede efterårsturneringen i gang på JKE Park i Brønderslev i øsende regnvejr.

Et veloplagt Skjold mandskab kom, trods regnen, bedst fra start med en farlig afslutning af Dennis Poulsen efter blot 5 min spil. Og kun 5 minutter senere lykkedes det Skjold at komme foran 1-0 ved scoring af Jacob Thomsen i et flot gennemspillet angreb. Skjold styrede på det tidspunkt midtbanen med smukt og solidt sammenspil og sideskift.

Efter 26 min. spil kom der dog lidt grus i maskineriet, da Skjold indkasserede et gult kort til Paw Værnhøj. Brønderslev benyttede overtallet til at presse på, men afslutningerne tog Steffan sig sikkert af i Skjoldmålet med flere flotte redninger. Skjold kunne derfor trods hjemmeholdets pres gå til pause med en velfortjent 1-0 føring.

Skidt fra start i 2. halvleg
Skjold, der havde gjort det så godt og rigtigt i 1. halvleg, kom skidt fra start efter pausen og blot 3 min. inde i anden halvleg udlignede Brønderslev til 1-1, og herefter var det hjemmeholdet der styrede spillet på midtbanen.
Derfor lykkedes det da også hjemmeholdet at komme foran med 2-1 efter 70 minutters spil.

Heldigvis svarede Skjold hurtigt igen ved at udligne til 2-2 på et rigtigt flot langskud fra Jacob Kristensen.
Dette fik spillet til at vende til Skjolds fordel, der lagde pres resten af kampen, med afslutninger i både det 83, 84 og 88 minut, dog uden yderligere scoring.

En seværdig og underholdende kamp i rigtig møgvejr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: IF Skjold Sæby spillede uafgjort i premieren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER