Det tegner til et positivt resultat i Dybvad

Det tegner til et positivt resultat i Dybvad

3. august 2014 - kl. 14:31 - af

SONY DSCDet blev til en fantastisk lørdag i Søparken til dette års Dybvad Open Air. Vejrguderne var helt med på ideen, og det var rigtigt øl-vejr de fleste af timerne til dette års Open Air.

Programmet, med Øster Gasværk til at ligge ude og Lilholt til at slukke, var også sat sammen, således der kunne forventes mange gæster fra start til slut.

Da klokken var 13, kunne man da også allerede fornemme en positiv tilstrømning til arrangementet, og sådan blev det heldigvis for arrangørerne ved dagen igennem.

Da Birthe Kjær indtog scenen, havde rigtig mange fundet sig til rette på medbragte stole, eller ved de opstillede bænke på pladsen, og de fik den oplevelse de alle havde håbet på.

Ingen tvivl om at Birthe Kjær, leverede en super koncert, som fik alle tilhørende til både at synge og svaje med til de mange kendte sange, plukket fra hendes kæmpe repertoire.
Det lykkedes til fulde at skabe den folkefest, der skulle til på en varm sommerdag i Søparken.

Lidt anderledes mente nogle af koncertdeltagerne det var med bandet Le Freak, der optrådte efter Birthe Kjær. Måske på grund af den aldersmæssige sammensætning på plænen. En ting var dog i manges munde, for meget disko og for lidt “voksen” fest.

Heldigvis var den oplevelse hurtig visket at tavlen, da den folkekære Lars Lilholt indtog scenen for at runde den 10. udgave af Dybvad Open Air af. Han formåede, som man kender ham, at skabe en fantastisk stemning med både fællessang og dans i Parken, mens mørket for alvor faldt på.

Om årets jubilæumsudgave af Dybvad Open Air, bliver en god forretning for de implicerede foreninger, er nok for tidligt at spå om, men det så lovende ud i forhold til antallet af gæster, så mon ikke der også i 2015 skal være fest i Søparken.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det tegner til et positivt resultat i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger