Lyngså Paintball vil være at finde til Sæby by Night

Lyngså Paintball vil være at finde til Sæby by Night

31. juli 2014 - kl. 0:05 - af

DSC_0587_600x250To instruktører hhv. Mike og Michael, vil med følge af kampklædte kvinder offentliggøre nye tiltag, nye events og nye friske tilbud når Lyngså Paintball er at finde i byen til Sæby by Night.

Mike og Michael, to dygtige instruktører der har henholdsvis 5 og 8 års erfaring indenfor paintball samt afvikling af diverse arrangementer, har fået blod på tanden og åbner nu op for masser af action og adrenalin på den i forvejen eksisterende paintball bane i Lyngså.

Ved booking af arrangement på dagen, vil de fratrække 20 % af prisen.

Priser:
1½ times fuld action.

6-10 mand inkl. 100 skud: 180,- pr mand

10-20 mand inkl. 100 skud: 156,- pr mand

20 + inkl. 150 skud: 156,- pr mand

OBS. Husk kun ved bestilling på dagen opnås dette tilbud.

De holder til på Nørrevej 20, Lyngså (kør efter Lyngså stadion).

Øvrig booking kan foregå på tlf. 2082 2533 eller gennem Facebook hhv. Lyngså Paintballs hjemmeside: www. nordjyskpaintball.dk

Lidt til de uvidende:-)
Paintball er verdens hurtigste og mest adrenalin fyldte sport. Den er hovedsageligt udbredt i USA, men er efterhånden på vej frem i Europa. Paintball dyrkes dog ikke kun som sport men også som en festlig aktivitet, som til polterabend, firma ture og turer blandt venner. Og jo det er bestemt for begge køn. En fed aktivitet for både drenge og piger, og i kampen om at dyste i hold, hvor det handler om at udrydde sine modstandere og erobre fanen uden selv at blive skudt!

Hos Lyngså Paintball tilbyder de den vildeste action, til alle der går med en lille drøm om at skyde efter sine til hverdag mest betroede.

DSC_0587 copy

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså Paintball vil være at finde til Sæby by Night ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER