Team Svenningsen havde succes ved Motorsportsfestivalen

Team Svenningsen havde succes ved Motorsportsfestivalen

30. juli 2014 - kl. 0:04 - af

DM 5 2014 motorsportsfestival_600x250På det sportslige plan, startede det fredag med tidtagning hvor Daniel kørte 6. hurtigste tid af alle og hurtigste tid i klassen, første heat blev også kørt om fredagen, her kørte Daniel 3. hurtigste tid af alle og hurtigste tid i klassen.

Lørdag startede med Warm op, og herefter kørte de 2. heatrunde, her blev det til 5. hurtigste tid af alle og hurtigste tid i klassen, og inden middagspausen blev der gjort klar til 3. heatrunde, her blev det til 3. hurtigste tid af alle og igen hurtigste tid i klassen.

Om eftermiddagen blev der gjort klar til finalerne, hvor Daniel holdt i pole i a-finalen, her tog han starten og denne føring blev udbygget gemmen hele løbet, så det endte med 20 gode point på kontoen.

Over middag var der banerekord forsøg, hvor de 3 hurtigste fra tidtagning skulle deltage, og da der var nogle der ikke ønskede at deltage blev Daniel inviteret til at køre med, her kørte han hurtigste tid, og var tæt på den eks. banerekord, men den blev ikke slået.

Det hele sluttede med superheat, hvor deltagerne var de 2 hurtigste fra hver klasse, her starter gruppe N bilerne forrest, og så de hurtigere klasser bagefter, her blev der lidt trængsel i første sving, og efter 1. omgang lykkedes det Daniel at bringe sig i front, og den placering holdt han til mål.

Så på det sportslige plan, var det 3 første pladser, og en udbygning af føringen ved DM.

Ud over det sportslige, havde teamet stillet et festtelt op oppe på bakken, med spisning, kaffe og fadøl, hvor man kunne sidde og nyde det og følge race på nærmeste hold hele dagen, der var inviteret sponsorer, familie og venner, og der var ca. 50 personer i teltet.

Teamet vil gerne sige tak til alle der støttede op om deres arrangement, og de syntes at det var en rigtig hyggelig dag.

DM 5 2014 motorsportsfestival

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Svenningsen havde succes ved Motorsportsfestivalen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger