To dages fodboldskole i Voerså IF

To dages fodboldskole i Voerså IF

29. juli 2014 - kl. 13:49 - af

IMG_6735_600x250I forbindelse med Voerså IFs idrætsuge har der været afviklet en to dages fodboldskole mandag 28. og tirsdag 29. juli for piger og drenge i alderen fra 8 – 14 år. De svedte bravt i varmen, og der blev da også drukket adskillige liter vand og spist en del frugt begge dage. Noget som trænere og ledere pointerede meget stærkt over for børnene – hele tiden drikke vand nok i varmen.

65 børn mødte op de to dage, og de tog det meget seriøst, det meste af tiden. Dog skulle der også være tid til leg med både bold og vand samt lidt alternative konkurrencer. Der var plads til alle – også for dem der ikke spiller fodbold til daglig. Det var gratis at deltage, og det blev til en skøn forening af Voerså IF medlemmer samt både turister og andre børn, der gerne ville lege med.

En del af Voerså IFs seniorspillere havde meldt sig som frivillige og ville gerne ofre et par feriedage på fodboldskolen sammen med diverse hjælpere.

Der blev dystet i straffespark, almindelige kampe, dribleture, præcisionsspark samt en hel masse andre sjove konkurrencer, som børnene var helt vilde med. Til syvende og sidst gik det hele op i hat og briller. Den sidste time på dag 2, blev der slæbt adskillige spande koldt vand ind på banerne, og det hele sluttede med stor vandkamp, hvor det især gik ud over trænere og hjælpere, der dog forsvarede sig bravt i heden.

IMG_6739_600x400 IMG_6741_600x400 IMG_6742_600x400 IMG_6733_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To dages fodboldskole i Voerså IF' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger