Die Herren i Lanternens Gård torsdag aften

Die Herren i Lanternens Gård torsdag aften

28. juli 2014 - kl. 21:26 - af

600x250 Die Herren 2012Så er der igen lagt op til en festlig aften, når Lanternen torsdag den 31. juli endnu en gang kan byde velkommen til Die Herren.

Michael Christensen fra Lanternen fortæller: ”Vi havde en forrygende aften sidste år med Die Herren, og ca.350 gæster, så mon ikke det bliver lige så godt i år, hvor der er udsigt til fint vejr. Vi har solgt rigtig mange billetter, og p.t. har vi 80 tilbage, så man skal skynde sig, hvis man vil være med denne festlige aften”.

Aftenen indledes kl. 17.30 – 18.30 med spisning – en platte fra Frk. Madsen, og kl. 18 – 20 varme Double:D Duo op, inden aftenens store navn Die Herren går på scenen kl. 20 – 22, hvor de vil spille rock med sange fra U2.

Billetter kan bestilles på tlf. 9846 1747 til en pris af 150 kr., og tør du vente og først købe billet ved indgangen er prisen 200 kr.

Dørene åbnes kl. 17.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Die Herren i Lanternens Gård torsdag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER