Kids Tour Børnecykelløb fredag tiltrak mange turister

Kids Tour Børnecykelløb fredag tiltrak mange turister

26. juli 2014 - kl. 11:01 - af

KidsTour_600x250Deltagerantal, ved dette års Kids Tours børnecykelløb i forbindelse med TV2 på Tour, kunne ikke hamle op med sidste års 700 deltagere, men det blev alligevel til ca. 350, og det har sikkert haft noget med vejret at gøre, samt at løbet blev afviklet fredag eftermiddag, hvor ikke ferieramte forældre stadig var på jobbet.

Alt forløb planmæssigt med mange turister og lokale på havnen i det utrolig flotte og varme sommervejr, hvor der kun var vand på flaske i rigelige mængder og ikke fra Vorherre, som i det rigtige Tour de France.

Børnene var delt op i grupper og fordelingen var: Ca. 125 i alderen fra 3 til 5 år, ca. 105 fra 6 til 8 år, ca. 55 fra 9 til 10 år og ca. 65 i alderen fra 11 til 12 år.

Efter løbet fik alle deltager en goodiebag, en TV2-keehanger og en kupon til at hente en gratis is.

Der var rigtig mange gengangere fra sidste års løb, men alligevel skønner Sæby Motionscykelklub, at ca. 75 % af deltagerne var turister.

TV2 har igen i år valgt at indsamle midler til fordel for Børneulykkesfonden, som bl.a. arbejder for mere sikkerhed i trafikken for børn. Henriette Madsen, der er leder af Børneulykkesfonden, var med ved starten af hvert af de fire løb, for at fortælle om brug af cykelhjelm, og hvordan den bør fastspændes.

KidsTour_20 KidsTour_18 KidsTour_17 KidsTour_16 KidsTour_15 KidsTour_14 KidsTour_13 KidsTour_12 KidsTour_11 KidsTour_10 KidsTour_9 KidsTour_8 KidsTour_7 KidsTour_6 KidsTour_5 KidsTour_4 KidsTour_3 KidsTour_2 KidsTour_1 KidsTour

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kids Tour Børnecykelløb fredag tiltrak mange turister' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger