Programændring for søndag i TV2 på Tour

Programændring for søndag i TV2 på Tour

25. juli 2014 - kl. 12:51 - af

Stockholm, tv2 havnenTV2 har nu gjort klar til tre dages reportage fra Sæby Havn.

I forhold til det allerede fastlagte program, er der et par ændringer, som man skal være opmærksom på, hvis man ikke vil skuffe sine børn. Det er Centimeter Maraton på søndag for børn fra 2-10 år. Det løb er flyttet til kl. 11.00, i stedet for som tidligere annonceret kl. 13. Der er tilmelding i Børneulykkesfondens telt på havnen fra kl. 10.00.

Guldmedalje, diplom, refleksveste til alle deltagere.

TV2 tour1 TV2 Tour Stockholm, tv2_600x400 Stockholm, tv2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Programændring for søndag i TV2 på Tour' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER