Tørken truer – så pas på der ude<br>…

Tørken truer – så pas på der ude

23. juli 2014 - kl. 16:26 - af

Brand OestervraaI Frederikshavn kommune er der generelt afbrændingsforbud af haveaffald, men risikoen for skov- eller naturbrande er særlig høj lige nu.

”De mange dages sol, varme og ingen nedbør gør, at man skal tænke sig om, før man smider et cigaretskod ud af bilvinduet eller smider skoddet i naturen. Det kan hurtigt udvikle sig til en naturbrand med fare for både dyr, mennesker, natur og boliger. Vi har ikke udsendt noget forbud, da det jo generelt er forbudt at brænde haveaffald, men henstiller da til folk, at de passer på, når de griller eller laver et lille lejrbål i haven. Hvilket er tilladt, bare man ikke genere naboen. De eneste der i Frederikshavn Kommune har lov at brænde affald af er landmanden, og det er i perioden fra 1. september til 1. april”, siger indsatsleder Bo Isaksen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tørken truer – så pas på der ude
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER