Tilmeld dig nu til TV2 på Tour’s cykelløb

Tilmeld dig nu til TV2 på Tour’s cykelløb

23. juli 2014 - kl. 16:00 - af

Kids Tour_600x250TV2 På Tour kommer til Sæby den 25.-27. juli, som en del af TV2′s dækning af Tour de France, og TV 2 har samlet det stærkeste hold og med Michael Stærke som ankermand, vil der blive transmittere 1 times daglig formiddags TV direkte fra Sæby.

Foruden cykelløb vil der hver dag på eventpladsen være musik, cykelværksted, cykeltrafikbane, storskærm og konkurrencer.

Fredag den 25. er der Kids Tour Børnecykelløb fra Paradisjordene v. Sæby Havn/Sæby Nordstrand: og børnene er delt op i aldersgrupper.

Børn på 3-4 år cykler 1 km, børn 5-7 år cykler 1,5 km (1 omgang), børn 8-10 år cykler 3 km (3 omgange) og børn 11-12 år cykler 7,5 km (3 omgange).

Løbet er arrangeret af Sæby Motionscykelklub i samarbejde med TV2 ligesom de professionelles Tour de France med afspærringer, opløb og stævnespeaker. Efter løbet vil der være goodiebags med bl.a. en rigtig ryttertrøje i gult og andre spændende ting. For de mindste børn anbefales, at forældrene går med rundt på ruten.

Lørdag den 26. er der det store gadeløb, ligeledes med afspærrede gader. Her starter løbet kl. 12, og aldersgrænsen er her 13 år og op efter. Deltagerne i løbet vil alle få forplejning på Touren, og de heldige vindere kan se frem til et gratis serviceeftersyn af cyklen.

Søndag den 27. kl. 12 starter bObels Race, og kl. 13 er det Børneulykkesfonden, Egmont Media og Sæby Handelsstandsforening, der sammen med ”TV2 På Tour” arrangerer ”Centimeter Maraton”, hvor Rasmus Klump løber med – begge arrangementer, noget som helt sikkert vil give børnene en oplevelsesrig dag.

Sidste tilmelding til løbene er dagen før kl. 12. på www.visitsaeby.dk

TV2 har igen i år valgt at indsamle midler til fordel for Børneulykkesfonden, som bl.a. arbejder for mere sikkerhed i trafikken for børn.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilmeld dig nu til TV2 på Tour’s cykelløb' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger