GEO gæster Ørnedalsbanen onsdag aften

GEO gæster Ørnedalsbanen onsdag aften

22. juli 2014 - kl. 9:27 - af

geo_600x250GEO, som er kendt stand-upper, foredragsholder og bogforfatter, kommer til Sæby.

Motorsportsfestivalen på Ørnedalsbanen indledes allerede onsdag den 23. juli af GEO og i den anledning skriver han: ”Hej sæbygensere (er ik’ helt sikkert på det hedder det), men på onsdag kommer jeg til Sæby, og her kan man opleve mit foredrag (og mig), ” Ikk’ For Sjov” i teltet på Ørnedalsbanen.

Jeg sælger min bog ”Ikk’ For Sjov” bagefter – eller kradser i den du allerede måtte ha’ købt, og egentlig også bøger jeg ik’ har skrevet”, slutter GEO.

”IKK´ FOR SJOV” er et Geo foredrag bygget på bogen af sammen navn. Et foredrag, som med humor og uden selvhøjtidelighed fortæller, om det at være kræftpatient, og om samtidig at holde fast i sig selv som far, mand og komiker. Om at få en benhård behandling og om at tro på man kommer godt ud på den anden side. Geos fortælling er vedkommende, varm, sårbar, tankevækkende, inspirerende og ikke mindst underholdende.

Billetprisen er 75 kr., børn under 12 år er gratis, og billetterne kan kun købes ved indgangen. Dørene åbnes kl. 19.00, og foredraget starter kl. 20.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GEO gæster Ørnedalsbanen onsdag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER