7 maratonløb på 7 dage<br>…

7 maratonløb på 7 dage

22. juli 2014 - kl. 9:42 - af

IMG_6687_600x250Det lyder som lidt af en joke, men ikke desto mindre er det sandt. Det skal i hvert fald prøves, er brødrene Flemming og Karsten Nielsen enige om. Flemming er bosat i Sæby og Karsten i Voerså, og de har jævnlig kontakt med hinanden – ikke mindst når der skal løbes. Den sidste tid har de trænet flittigt og løbet omkring 40 kilometer om ugen. De har begge en hel del maratonløb i benene i forvejen og har også deltaget i løbet 24 timer ved havet.

Inspirationen kommer fra et foredrag med Anette Fredskov og Ole Mose Nielsen. Anette Fredskov er kendt for at løbe 366 maratonløb på 365 dage, mens Ole Mose Nielsen er kendt for at svømme over Gibraltarstrædet og cykle rundt om Titicacasøen i Sydamerika – en strækning på 1250 kilometer. Han har også løbet 7 maratonløb på 7 dage på flere kontinenter samt besteget Mount Everest.

På turen, som hedder Vendsyssel Rundt, bærer brødrene en rygsæk med væske og energibarer.

Der lægges ud fra Voerså Stadion 26. juli 10.00, hvor første etape går til Aalbæk Strand Camping.

De følgende dage er målområderne Skiveren Camping via Grenen, Lønstrup Camping på Møllebakken, Rødhus Klit Camping, Vadskærvej i Vadum, Hals Camping og endelig mål på Voerså Stadion omkring 18 – 18.30 fredag 1. august, hvor der er fuld gang i idrætsugen.

Strækningen er i alt på 313,3 kilometer, og brødrene regner med at gennemføre løbet på omkring 36 – 37 timer.

Brødrene Nielsen inviterer interesserede til at løbe med på ruterne. Man skal blot møde op på Voerså Stadion ved starten.

En del sponsorer er inde i billedet, og her er der tale om Sæby Budservice, A 10 Auto, N.S. System, Sparekassen Vendsyssel, Beierholm, UngBo Danmark samt Diadora.

Rasmus Nielsen, der er 11 år og søn af Karsten Nielsen, ville gerne være med i løbet, men her trådte far til og nægtede totalt. Rasmus fik dog lov til at følge brødrene på cykel på et par af etaperne.

Brødrene kan iøvrigt følges på Facebook under gruppen “Vendsyssel Rundt 2014”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '7 maratonløb på 7 dage
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger