Sommertræf i Skovlyst, Sæbygård Skov

Sommertræf i Skovlyst, Sæbygård Skov

21. juli 2014 - kl. 11:01 - af

Skovlyst_600x250Søndag den 27. juli kl. 11.00 åbnes dørene til det første ”Sommertræf i Skovlyst”, Sæbygård Skov.

Kulturhus Skovlyst og Ældre Sagen Sæby er blevet enige om, at det kunne være en glimrende ide, hvis der blev flere aktiviteter i Sæbygård Skov om sommeren og specielt Skovlyst, så derfor er dette ”Sommertræf” blevet til.

Der er sammensat et program for dagen med velkomstsang, fællesspisning, hyggemusik og syng sammen med Jytte og Ole, ligesom Henning Severinsen vil fortælle om Skovlysts historie, og Leif Rasmussen vil fortæller om 150 året for Dybbøls fald og op til genforeningen. Endelig underholder Harmonikavennerne fra Frederikshavn og spiller op til dans.

Dagens festligheder slutter af med udtrækning af gevinster på de udleverede programmer.

Der vil selvfølgelig være mulighed for køb af drikkevarer og kaffe.

I det fri vil der være kunstmaler, smykker m.m.

Entre 30 kr., entre + 3 håndmadder 60 kr.(kræver tilmelding på tlf. 9846 7771).

Alle er velkommen.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommertræf i Skovlyst, Sæbygård Skov' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER