Hval observeret ved Sæby i morges

Hval observeret ved Sæby i morges

19. juli 2014 - kl. 15:18 - af

Hval_600x250En hval blev her til morgen spottet af et par, i sejlbåd, på vej til Sæby.

Det var omkring kl 7 i morges at den store hval blev set på sejlruten mellem Kallön Knippla og Sæby. Lone Vad Dam fik sig lidt af et chok, da hvalen lige pludselig dukkede op meget tæt på familiens sejlbåd.

I går blev en pukkelhval observeret ved Bogense, men det er uvist, om det er den samme hval, skriver TV2Nord.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hval observeret ved Sæby i morges' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER