Weekenden byder på musik, kunst og smagsoplevelser

Weekenden byder på musik, kunst og smagsoplevelser

18. juli 2014 - kl. 9:33 - af

Smag_600x250Sommermarkedet på Sæby Torv den 19. og 20. juli er begge dage fra kl. 10-17, og der vil begge dage være mulighed for at møde nordjyske kunsthåndværkere, restauratører og fødevareproducenter, som sætter hinanden stævne til sommermarked på Sæby Torv.

Her skaber de spændende og indbydende udstillinger, og de fortæller gerne historierne om deres værker og produkter.

På markedet kan man finde bl.a.: stenkunst, lys, knive, smykker, pileflet, glaskunst, limousinekød, slagtervarer, keramik, malerier, ikoner, oste, brød, honning og marmelade. Sidste år havde markedet godt 11.000 besøgende i løbet af de to dage, og forventningerne er høje til dette års marked, hvor der er mange gengangere fra sidste år, men også nye ansigter og produkter på standene.

Også musikalsk underholdning er der sørget for bl.a. i Lanternens Gårdhave, hvor Kejserens Nye Klær lørdag vil spille fra kl. 11-14.

På Torvet har Sæby Handelsstandsforening ligeledes sørget for musik, så der er oplevelser for alle sanser – duft og smag går op i en højere enhed blandet med indtryk fra de mange smukke ting, som udstillerne vil præsentere. Det bliver en sand fornøjelse at besøge Kunsthåndværk og Smagsoplevelser i år!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Weekenden byder på musik, kunst og smagsoplevelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER