Ny banerekord i Sæby Golfklub<br>…

Ny banerekord i Sæby Golfklub

18. juli 2014 - kl. 12:13 - af

Golf_600x250Martin Michno spillede herredag torsdag den 17. juli, og han spillede banen i 65 slag. Runden bød på en enkelt bogey, men der var så også 1 eagle på hul 5 og 6 birdies (hullerne 1,9,10,12,13 og 15).

Stort tillykke med den flotte runde til Martin.

Husk tilmelding til næste turnering!
Næste turnering spilles den 3. august, hvor Sæby Bogholderi og Regnskab er sponsor.

Turneringen er åben i Golfbox.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny banerekord i Sæby Golfklub
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER