Nu er der nogen, der tror, det er gratis at spise på Frank’s

Nu er der nogen, der tror, det er gratis at spise på Frank’s

18. juli 2014 - kl. 12:08 - af

Franks_600x250Hvad der ellers var en hyggelig aften hos Restaurant Frank’s endte lidt trist, da to gæster torsdag aften spiste og drak, for derefter at gå – uden at betale! Samtidig tog de så også lige en peberkværn med oven i handlen.

Frank fortæller: ”Jeg serverede selv for dem – jeg vil tror, det var et ægtepar midt i 50’erne, og jeg er sikker på jeg vil kunne genkende dem. Det virkede som pæne og ordentlige mennesker, men man kan jo ikke altid skue hunden på hårene.

Det er trist, også for dem, fordi de nu, efter at have nydt et godt og vel tilberedt måltid mad, ved, at de ikke længere er velkomne i restauranten”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu er der nogen, der tror, det er gratis at spise på Frank’s' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER