Midtbyen spærres af til cykelløb i 6 timer næste lørdag

Midtbyen spærres af til cykelløb i 6 timer næste lørdag

18. juli 2014 - kl. 9:25 - af

SONY DSCSelv om det giver en del ulemper specielt for beboerne i Sæby midtby, håber arrangørerne af cykelløbet, der bliver afviklet sammen med TV2 på Tours store satsning på, at få gjort cykelsporten udbredt i hele landet.

Løbet for junior og seniorer bliver kørt lørdag i perioden kl. 11.00 til ca. 16.30, hvor der cykles på en 3 km lukket rute rundt i Sæbys gader. For at øge sikkerheden har Kommune og Politi heldigvis nikket ja til, at hele ruten må afspærres, så deltagerne har hele vejen for sig selv.

Arrangørerne håber, der kommer mange mennesker til byen, og ikke mindst på havnen hvor TV2’s  event byder på mange oplevelser.  På storskærmen kan der naturligvis ses en masse sport i dagtimerne, og om aftenen suppleres hyggen på havnen med spændende film.

Afspaerring

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Midtbyen spærres af til cykelløb i 6 timer næste lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER