Venteliste til plejeboliger<br>…

Venteliste til plejeboliger

14. juli 2014 - kl. 14:28 - af

kommunen_informerer_600x250Ældrerådet inden for Frederikshavn Kommune har på det seneste møde drøftet ventelister til plejeboliger. Det sker, efter at Social- og Sundhedsmyndighederne på Ældrerådets forespørgsel har fremsendt opdaterede ventelister for Frederikshavn, Skagen og Sæby.

Det er Ældrerådets vurdering, at ventelisterne bør give anledning til en nærmere undersøgelse af plejeboligbehovet, idet et større antal boliger fortsat står tomme. Ældrerådet udtrykker stor bekymring i forhold til den heraf afledte udgift til såkaldt tomgangshusleje.

Ældrerådet sender nu en forespørgsel til Socialudvalget for at høre, hvor langt man er i planlægning af nedbringelse af antal boliger, herunder hvor langt man er i forhandlingen med de enkelte boligforeninger.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venteliste til plejeboliger
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER