Redningsbåd på arbejde søndag morgen

Redningsbåd på arbejde søndag morgen

13. juli 2014 - kl. 12:38 - af

Redningsbaad600x250En nordmand kontaktede tidlig søndag morgen Sæby Havn, da han mente, en sejlbåd, som lå for anker ud for havnen, måske havde problemer.

Redningsbåden blev sendt af sted, men det viste sig i første omgang, at der ikke var problemer.

Senere da redningsbåden lå stand-by for en større skonnert, som skulle vende og sejle ud fra yderhavnen, indløb der atter en melding om, at sejlbåden man tidligere havde haft kontakt til alligevel var i nød.

Det viste sig, at ankeret havde sat sig fast, og manden, som var alene på båden, ikke kunne få det op, samtidig bad han om hjælp til at blive sejlet ind i Sæby Havn, da han åbenbart var en noget uerfaren sejler, der ikke rigtig havde mod på den sejltur.

Han fik hjælp med ankeret og en mand fra redningsbåden, sejlede den uerfarne sejlers båd ind i havnen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Redningsbåd på arbejde søndag morgen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER