Folkelig musikaften på havnen i Voerså

Folkelig musikaften på havnen i Voerså

11. juli 2014 - kl. 11:44 - af

IMG_6621 copyDe sang med. De stod op og klappede i takt til musikken, og ikke mindst blev der vippet tæer, alt imens hælen på skoen var plantet i græsset.

Alt dette foregår, når Agersted Harmonikaklub afholder musikaften på jollehavnen i Voerså i samarbejde med Voerså Borgerforening. Torsdag 10. juli var helt perfekt på havnen med masser af sol, kun lidt vind og høje temperaturer. Publikum nød det, og mere end 140 publikummer havde da også fundet vej, plus alt det løse der kom og gik i løbet af aftenen. Nogle havde valgt at sidde inde i det opslåede telt, mens andre besatte samtlige borde, bænke og stole udenfor teltet, og nød den flotte havneudsigt.

Hvis man vil have denne sommers oplevelse med, skal man til at skynde sig. Orkesteret holder musikaften sidste gang på havnen næste torsdag 17. juli. Der lægges ud 19.00, og der fortsættes til 21.00. I løbet af aftenen er der et kvartes pause, hvor der bliver tid til forfriskninger. Entréen er gratis.

Agersted Harmonikaklub består for tiden af 13 musikere. Heraf er der en kontrabassist, en trommeslager, en guitarrist, en sanger og 9 harmonikaspillere.

IMG_6616 - Kopi copy IMG_6634 copy IMG_6633 copy IMG_6624 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folkelig musikaften på havnen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER