Det cykler der ud af for AutoMester og Spar Torvet

Det cykler der ud af for AutoMester og Spar Torvet

11. juli 2014 - kl. 0:03 - af

cykel 600x250Fra fredag den 11. juli kan du andet en købe kød, blomster og andre dagligvare hos Spar Torvet.

Jette Kjeldsen, som jo er indehaver af Spar Torvet har indgået en aftale med Allan Olsen ejer af AutoMester i Sæby – Sæby Autoværksted om udlejning af cykler.

”Det er en enestående ide, at byens borgere og turister nu får den mulighed, at leje en kvalitetscykel i et helt døgn eller mere. Vi har dem i to størrelser, så der skulle være en mulighed for de fleste”, siger Jette.

Allan Olsen fortæller: ”Det var lidt af en tilfældighed, der gjorde, at vi kom til at snakke cykler. Jeg havde fået nogen hjem, som skulle bruges som kundecykler, og da Jette en dag havde afleveret sin bil, lånte hun en cykel, og ville da også gerne købe en. Så jeg foreslog hende, at hun i stedet kunne få nogle stykker ned i forretningen og leje dem ud. Det syntes Jette var en super ide, og sådan blev det”.

Der kan også lejes cykler hos Allan Olsen fra Sæby Autoværksteds adresse på Gl. Ålborgvej 18, der er både til kundelån og til udlejning.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det cykler der ud af for AutoMester og Spar Torvet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER