Dybvad melder klar til den årlige invasion!

Dybvad melder klar til den årlige invasion!

10. juli 2014 - kl. 9:57 - af

Le Freak_600x250Der er ikke mange byer, som kan præstere at mere end tredoble deres indbyggerantal når der afholdes koncert på stedet; men i flæng kan nævnes Horsens, Nibe, Roskilde – og Dybvad! Sådan lyder det fra arrangørerne af byens Open Air arrangement, der for 10. gang slår dørene op for publikum i Søparken i Dybvad lørdag den 2. august.

– Og nu hvor både Nibe og Roskilde i år har nydt godt af det fantastiske sommervejr, satser vi på at vejrguderne har gemt lidt til os også, så vi forhåbentlig kan blænde op for Østre Gasværk, Big Fat Snake, Birthe Kjær med Feel Good Band, Le Freak og Lars Lilholt Band i flot sensommersol og behagelige temperaturer, fortsætter arrangørerne fra Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub.

Heldigvis er der uanset vejret god grund til at glæde sig til Dybvads helt særlige kombination af masser af havefest-stemning på en fantastisk koncertplads, herligt selskab – og et bredt felt af gedigen, dansk musik: Ikke mindst kan publikum denne gang glæde sig til det århusianske discoorkester Le Freak, som gennem 18 år har spredt discoens budskab med respekt og talent. Orkestret har spillet på et utal af de danske festivaler og spillesteder, har været support for Anastacia, er kåret som årets live-navn på Skanderborg Festival, og har optrådt til afterparty for bl.a. Madonna og Rolling Stones. Bandet giver udsolgte koncerter landet over – og står for musikalsk underholdning i topklasse for alle aldersgrupper. I Dybvad sætter Le Freak for alvor gang i aftenfesten når de optræder kl. 20.15 inden dagens program rundes af med Lars Lilholt Band på scenen.

Efter de sidste toner fra Lilholt spilles der i øvrigt op til vaskeægte teltbal i det store VIP-telt, hvortil der på dette tidspunkt vil være gratis adgang – og arrangørerne håber, at rigtig mange af koncertgæsterne vil lægge turen ind omkring AfterParty’et her, før årets musikbrag i Søparken slutter kl. 01.00.

Det forventes, at omkring 2.000 gæster vil besøge Dybvad Open Air den 2. august – og arrangørerne opfordrer koncertens gæster til at studere mulighederne for forplejning, natbus, VIP-billetter og meget mere på hjemmesiden www.dybvadopenair.dk eller på koncertens Facebook-side.

Her kan man desuden se billeder fra tidligere års koncerter (hvoraf arrangørerne påpeger, at NÆSTEN 100% er foregået i strålende solskin…!) og ikke mindst finde genveje til billetsalgsstederne, herunder Dagli’Brugsen i Dybvad, EuroSpar i Asaa, Søndergades Kaffe & The i Frederikshavn, samt de lokale pengeinstitutter Nordjyske Bank (Sæby) og Spar Nord Bank (Østervrå + Sæby).

Både arrangører og de godt 200 frivillige medhjælpere kan alt i alt melde klar til invasionen af feststemte koncertgæster, der efterhånden er blevet fast tradition for den lille by 1. lørdag i august – og som altså i år kan fejre 10 års jubilæum med et brag af en sensommerfest med både disco, pop og rock i Søparken…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad melder klar til den årlige invasion!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER