Nyt ansigt hos Berg Hairstyler i Sæby

Nyt ansigt hos Berg Hairstyler i Sæby

9. juli 2014 - kl. 12:42 - af

Berg 600x250Den 1. juli startede Trine som frisør hos Berg Hairstyler, som ejes af Marie Louise Brøndum.

Trine er udlært frisør i Århus i 2011, hvor hun boede i 7 år, inden hun flyttede teltpælene tilbage til Frederikshavn.

”Trine passer rigtig godt i teamet. Hun er en sød og humørfyldt 23-årig kvinde med hænderne skruet rigtig på, og efter bare en uge i salonen, følte vi alle, at hun altid har været en del af salonen”, fortæller Marie Louise.

”Jeg er en kvinde fyldt med humør, og jeg elsker at udfordre min kreative side. Jeg sætter en ære i at rådgive og vejlede mine kunder, så de går herfra med et smil på læben, og jeg har tidligere deltaget i mange kurser i klip, farve og makeup”, siger Trine.

Trine glæder sig meget til at hilse på gamle- såvel som nye kunder.

Bestil din tid på www.berghairstyler.dk eller kom forbi salonen.

IMG_8684 IMG_8698

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt ansigt hos Berg Hairstyler i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER