Nu graves næste etape af Bredbånd Nords fibernet

Nu graves næste etape af Bredbånd Nords fibernet

9. juli 2014 - kl. 0:23 - af

Fiber_600x250–og hvad er det for nogle pinde ved din have?

Gravemaskiner er rykket ind i Sæby og der graves fiber i dele af Vest-byen, omkring Nordens Allé samt Algade!

Nord Energi har i den forbindelse placeret farvestrålende pinde ved skel foran husene. Dette gør de for at placere fiberen korrekt i forhold til dit hus.  Derfor opfordrer man alle med en rød pind til at tage kontakt til Nord Energi for at aftale et kort møde. Her vil man sammen finde ud af, hvor en eventuel fiberforbindelse, nu eller senere, vil skulle etableres til ejendommen.

Alle i det aktuelle området har fået et brev hvor de opfordres til at tage kontakte til Nord Energi. Devisen er ”at gøre det rigtigt første gang”. Vi ønsker at sikre den bedste planlægning af gravearbejdet og dermed så få gener for beboerne som muligt, udtaler repræsentanten fra Nordenergi.

En kommentar til “Nu graves næste etape af Bredbånd Nords fibernet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nu graves næste etape af Bredbånd Nords fibernet”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu graves næste etape af Bredbånd Nords fibernet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER