Brand i Dybvad udløste storalarm

Brand i Dybvad udløste storalarm

9. juli 2014 - kl. 19:55 - af

SONY DSCEn villa på Winkelsgade 19 var i brand og det var usikkert om husets beboer var hjemme på adressen. Derfor blev adskillige køretøjer udover brandvæsenet fra Sæby og Frederikshavn, sendt til adressen, heriblandt paramediciner og en ambulance.

Da man nåede frem til adressen, var der ingen flammer at se, men ruderne i villaen var sodet til og der kom kraftig røg fra husets bagside. Flere røgdykkere blev sendt ind, men umiddelbart var der ingen hjemme i huset. Senere lykkedes det at skabe kontakt til beboeren, i huset, der nu er på vej til den tilsodede villa.

I øjeblikket er huset ved at blive gennemgået af brandfolk fra Sæby og Østervrå for at sikre at påstanden om at huset er tomt holder stik. Ligeledes er stigen fra Frederikshavn ankommet og i gang med at undersøge huset fra oven.

Brandårsagen er endnu ukendt, men huset er totalskadet og dermed ubeboeligt.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i Dybvad udløste storalarm' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER