Fårup Sommerland på charmeoffensiv i Nordjylland

Fårup Sommerland på charmeoffensiv i Nordjylland

7. juli 2014 - kl. 10:14 - af

Faarup_sommerland_saeby_3Fårup Sommerland er i år blevet mere synligt i gadebilledet flere steder i det nordjyske og også i Sæby.

Fredag lød startskuddet til en tilbagevendende begivenhed sommeren over, som i al sin enkelthed går ud på at synliggøre forlystelsesparken endnu mere.

Så var man på Torvet i Sæby fredag, kunne man kigge forbi Fårup-teltet og få målt sin højde og dermed få forventningsafstemt, hvad der kan og må prøves af attraktioner ved et besøg i Fårup Sommerland.

Derudover fik alle børn deres helt eget armbånd, der fortalte om, hvad ovenstående havde resulteret i af mulige forlystelser i Parken, og som en ikke ubetydelig ekstra ting var der en gratis is at hente, næste gang Fårup Sommerland besøges. Så hvem af de mange besøgende børn vil nu plage deres forældre om en snarlig tur til Fårup, kan man jo kun gisne om, men mon ikke Fårup er kommet helt i top på “to do” listen for denne sommer.

Nåede man ikke forbi Torvet i fredags, er der stadig masser af muligheder, da holdet bag sommereventen er tilbage på Torvet hver fredag frem til og med den 8. August i tidsrummet mellem kl. 13 og 18. Så kig forbi og få en super start på ferien.

Faarup_sommerland_Saeby_1

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fårup Sommerland på charmeoffensiv i Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger