IF Skjold har afviklet DBU’s Fodboldskole

IF Skjold har afviklet DBU’s Fodboldskole

5. juli 2014 - kl. 12:50 - af

Fodboldskole_Skjold_12Igen i år afholdt IF Skjold Sæby, DBU’s Fodboldskole i uge 27. Der var oprettet 11 grupper, og det var for børn i alderen 7 – 15 år. I år var der tilmeldt i alt 137 børn, lidt mindre end sidste år, hvor antallet var helt oppe på 176, men stadig en flot deltagelse.

Børnene har haft en forrygende uge, med masser af sjov og fodbold, og som skoleleder Michael Koch Sørensen siger: ”Der har ikke været nogen sure miner, kun glade børn”.

I år er det 20. år, at IF Skjold Sæby afviklede DBU’s fodboldskole, og det var 10. år med Michael Koch Sørensen, som skoleleder.

Sidste dagen er traditionelt lidt af en fest. Som de foregående dage startede de kl. 9.00, og på programmet fra 12.30 til 14.30 var der lagt op til “Sjov og Show”. Her tog spillere og træner afsked for i år med en masse sjove øvelser og masser af vand.

Michael Sørensen er leder af DBU fodboldskolen i Sæby, og det foregår på Sparekassen Vendsyssel Arena på Kjeldgårdsvej i Sæby.

Fodboldskole_Skjold_6 Fodboldskole_Skjold_11 Fodboldskole_Skjold_7 Fodboldskole_Skjold_5 Fodboldskole_Skjold_2 Fodboldskole_Skjold_1Fodboldskole_Skjold_10 Fodboldskole_Skjold_8 Fodboldskole_Skjold_4 Fodboldskole_Skjold_3

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold har afviklet DBU’s Fodboldskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger