Nordjylland har nogle af landets bedste attraktioner

Nordjylland har nogle af landets bedste attraktioner

4. juli 2014 - kl. 12:12 - af

Faarup 600x250Danskerne har stemt Nordjylland ind på top 3 over landets bedste attraktioner.

Hvad end man er til oplevelser med fart på, oplevelser i naturen eller måske mere til en dag på museum, finder man tilsyneladende et spændende udvalg af attraktioner her i det nordjyske. Danskerne mener nemlig, at Nordjylland har nogle af landets bedste attraktioner. Især er nordjyderne selv vilde med deres hjemegn, og halvdelen af regionens indbyggere mener, at Nordjylland har landets bedste attraktioner. Resten af landet stemmer hovedstaden ind på 1. pladsen over Danmarks bedste. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.

Nordjylland er skøn om sommeren, og tilsyneladende er der mange danskere, som mener, at det er værd at besøge vores nordjyske egne, hvis man er på udkig efter spændende oplevelser. Hver femte dansker (21 pct.) mener nemlig, at Nordjylland har Danmarks bedste attraktioner.

I Nordjylland er vi særligt vilde med vores egen region. På nationalt plan ryger Nordjylland ind på en 3. plads over landets bedste attraktioner, mens vi selv stemmer vores egen region ind på en klar 1. plads. Således mener hver anden nordjyde (48 pct.), at Nordjylland har Danmarks bedste attraktioner.

Der er bestemt også noget om snakken, da Nordjylland byder på attraktioner til danskere i alle aldre. Ifølge Visit Nordjylland er det især Fårup Sommerland, Zoologisk Have i Aalborg samt Jesperhus Blomsterpark, som trækker danskerne til Nordjylland. Der er også masser at opleve for de kunstinteresserede, da Nordjyllands mest besøgte attraktioner blandt andet byder på Skagens Museum og KUNSTEN Museum of Modern Art.

Hovedstadens attraktioner topper listen
På trods af vores egen kærlighed til regionen, bliver Nordjylland på landsplan slået af hovedstaden og Bornholm, som indtager 1. og 2. pladsen over landets bedste attraktioner. Således mener mere end 4 ud af 10 danskere (44 pct.), at den danske hovedstad har landets bedste attraktioner, mens mere end hver fjerde (28 pct.) synes, at solskinsøen øst for hovedstaden byder på landets bedste attraktioner.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjylland har nogle af landets bedste attraktioner ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger