DRs ”Vores Sommervejr” ser Sæby-området fra luften

DRs ”Vores Sommervejr” ser Sæby-området fra luften

2. juli 2014 - kl. 15:30 - af

Drone1_600X250Her onsdag middag var DR Vejret på besøg i Sæbyområdet. Nærmere bestemt på Bunkhulegaard – midt mellem Hørby og Syvsten. Her havde driftsleder Simon Sørensen vundet en times rådgivning med LandboNords nye superdrone, som er udstyret med den seneste teknologi til at rådgive landmænd fra luften.

Hvis alt går efter planen så kan seerne følge planteavlskonsulent og dronepilot, Niels Bech, når han overflyver området vest for Sæby i programmet ”Vores Sommervejr”, som bliver sendt på DR1 klokken 18:55.

 Drone3 Drone2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DRs ”Vores Sommervejr” ser Sæby-området fra luften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER