DM 4 i Rallycross, på den nye udvidet Nysum bane

DM 4 i Rallycross, på den nye udvidet Nysum bane

2. juli 2014 - kl. 9:51 - af

Svendingsen_600x250Team Svenningsen var lørdag og søndag den 21.-22. juni på den nye Nysum bane for at forsvare føringen i DM.

Teamet var meget spændt på om Hondaen kunne følge med på de lange lige stykker, der er blevet på den nye Nysum bane, og det var denne afdeling, teamet vidste ville blive den sværeste, da de nærmeste konkurrenter havde hjemmebane.

Da denne afdeling er en del af Nez cup, (cup for de nordiske lande)køres der ikke tidtagning, men der trækkes lod om stratplacering til første heat.

1. heatrunde blev til start i heat 8. Her blev det til en anden plads i heatet og 4 hurtigste tid i klassen. I
2. heatrunde blev til start i heat 7, og her blev det til en meget dårlig start, da der var problemer med gearskift til 3 og 4 gear, men alligevel blev det til en 4. plads i heatet og 3. hurtigste tid i klassen.
3. heatrunde blev til en start i heat 6, og denne gang skød Daniel og Hondaen fra start og kom først ned i svinget, og herefter udbyggede de føringen til en sikker heat sejr i hurtigste tid i klassen.
Semi finale dette var en minifinale, da de 3 førende i DM var med i dette heat, som start nr. 1, 2, og 3. Her skød Daniel og Hondaen igen frem og tog føringen og fik lavet et hul, så der var plads til at gå i jokerlap og stadig føre, men en konkurrent valgte en lidt hårdhændet metode til at lave en overhaling, men da han på sidste omgang skulle i joker sporet, generobrede Daniel føringen og vandt semifinalen i hurtigste tid af de 2 semifinaler.

Finalen her holdt Daniel i Pole og var igen klar til at tage starten, men desværre røg der en trækaksel, da starten gik, og Hondaen blev holdende på starten, men da Ulrik også fik problemer med en punktering og kun blev nr. 4, mistede teamet kun 1 point af føringen i DM, som nu er på 8 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DM 4 i Rallycross, på den nye udvidet Nysum bane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER