Ældre Sagens medlemmer nød turen til København

Ældre Sagens medlemmer nød turen til København

1. juli 2014 - kl. 12:58 - af

OLYMPUS DIGITAL CAMERABussen, en dobbeltdækker, var fyldt til sidste plads, og de 77 deltagere i Ældre Sagens tur til Cirkusrevyen og Kongernes Christiansborg havde to oplevelsesrige dage. Begge dage med højt solskin og dejligt vejr.

Bussen kørte fra Sæby Busterminal kl. 8.00 og direkte til Hedensted Sognegård, hvor en dejlig frokost blev nydt. Undervejs til Hedensted blev der sunget flere dejlige, danske sange.

Efter frokosten gik turen over Fyn til Nyborg, hvor medlemmerne fik en tår eftermiddagskaffe på en rasteplads lige ved Store Bælts broen.

På grund af meget vejarbejde lige før København ankom selskabet noget forsinket til deres hotel midt på eftermiddagen, men da hotellet lå i nærheden af Nyhavn, nåede flere af gæsterne lige at snuse lidt til atmosfæren der, inden de ved 17-tiden igen skulle indtage deres pladser i bussen, for at køre til Bakken, hvor de skulle opleve Cirkusrevyen, efter en dejlig aftenbuffet som blev indtaget på en af de mange restaurationer, der er på stedet.

Aftenens clou var selvfølgelig at opleve Cirkusrevyen, og der er vist ingen tvivl om, at den er dansk revys flagskib. Med Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Vicki Berlin, som de udøvende kræfter, bar aftenen præg af mange gode numre: Lisbet Dahl som Lars Løkke, Ulf Pilgaard som Hendes Majestæt Dronningen, Niels Ellegaard kørte rundt i en ”Hjem-Hash”-bil, Henrik Lykkegaard som grand prix-vinder Conchita Wurst med omkvædet ”Uønsket Hårvækst” og Vicki Berlin sang om den unge mor, som man meget nødigt vil møde på gaden. Alt i alt var samtlige skuespillere aldeles blændende. Dertil kommer de dygtige dansere og kapelmester James Price og hans orkester. En rigtig, rigtig god oplevelse.

Anden dagen var Ældre Sagens medlemmer på Christiansborg Slot, hvor de fik en interessant rundvisning med temaet ”Kongernes Christiansborg” med alt fra storslåede sale til pragtfulde kareter. Dette spændende besøg varede godt 2 timer og omfattede besøg i Ruinerne under Christiansborg, Hofteatret, De kongelige Stalde, Christiansborgs Slotskirke, De kongelige Repræsentationslokaler og Riddersalen med Bjørn Nørgaards gobeliner. Også dette var en utrolig god oplevelse, og her kunne der godt være brugt dobbelt så lang tid.

Herefter var det frokosttid, som mange tilbragte nede i Nyhavn.

Midt på eftermiddagen startede hjemturen, og igen med en tår kaffe på samme rasteplads som på udturen. På Hedensted Sognegård fik medlemmerne igen noget godt at spise, nemlig en lækker aftenbuffet. Så godt trætte, men med to begivenhedsrige dage bag sig, ankom selskabet til Sæby kl. ca. 22.30.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre Sagens medlemmer nød turen til København ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger