Slagsmål i døren og udenfor Lanternen i nat

Slagsmål i døren og udenfor Lanternen i nat

28. juni 2014 - kl. 14:35 - af

politi_250x600_4Det var personlige kontroverser, der i nat gjorde, at 4 unge mennesker gik til angreb på både Michael Christensen, ejer af Lanternen, gæster og tilfældige forbipasserende.

Michael Christensen var tidligere på dagen blevet passet op af to af de unge mennesker på Torvet, hvor politiet også var til stede. Politiet tog herefter en snak med dem, og alt så ud til at være under kontrol.

Senere på natten kl. ca. 2.30 mødte den ene af de fire mænd op på Lanternen, og var meget påtrængende, da han spurgte, hvorfor hans venner ikke kunne komme ind. Hertil svarede Michael, at de havde karantæne, og at han ikke ønskede at se dem i sin forretning. Så de nåede aldrig længere end til døren, men det var også nok, for her begynde de at råbe ukvemsord, som ”Vi skal nok få dig”, ”Vi ved hvor du bor” og andre grove trusler.

Udenfor igen begyndte de så at smadre vinduer i Lanternen og slå på tilfældige forbipasserende inden politiet nåede frem og kunne anholde 3 af de fire mænd, som alle stammer fra Sæby.

Michael Christensen slutter med at fortælle: ”Jeg er glad for, at jeg har et så godt og trofast publikum, som var med til at hjælpe med til, at de fire unge mennesker ikke kom længere end til døren. Var de kommet ind, tror jeg de havde smadret det hele. Det er gammelt nag fra dengang jeg var dørmand, som stadig piner de unge mennesker. Nu må jeg nok give øl, når jeg møder ind i aften, det er det mindste jeg kan gøre for mit gode stampublikum”.

Samtidig håber han at de alle for et polititilhold og selvfølgelig også en straf, for det de har gjort.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slagsmål i døren og udenfor Lanternen i nat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger