Spændende JM finale til U 13 pigerne

Spændende JM finale til U 13 pigerne

27. juni 2014 - kl. 8:28 - af

u 13 piger 11Onsdag den 25. juni kl. 19.00 spillede IF Skjolds U 13 piger JM finale i Søften v/Aarhus i mod Alminde/Viuf GF.

Det var en flok meget forventningsfulde spillere, trænere, ledere, forældre, bedsteforældre og venner, der drog afsted med Sæby Turistbusser kl. 15.30 fra stadion – i øvrigt i en næsten fyldt bus.

På Søften stadion blev der budt velkommen af DBU’s repræsentant, som ønskede alle en god og fair kamp.
Det blev det, men også en meget intens kamp.

U 13 pigerne kom desværre forholdsvist hurtigt bagud 0-2, men midt i 1. halvleg bankede Nadia Agergaard bolden i mål til 1-2. Desværre fik Alminde/Viuf GF nettet en enkelt gang mere inden halvleg, hvor stillingen så var 1-3.

Pigerne kom rigtigt flot ud til 2. halvleg, og viste igen god fightervilje og i perioder rigtigt flot spil, men desværre udnyttede Alminde/Viuf GF deres offensive pres og scorede til 1-4.

Men igen tager Skjolds piger fat og i det 20. minut scorer Julie Mølholt til 2-4 med et herligt hovedstød og i det 25. minut presser de Alminde/Viuf GF så hårdt, at de laver selvmål til stillingen 3-4. Nu var kampen helt åben og Alminde/Viuf GF blev virkelig presset i bund, Skjolds piger satsede ALT og
Flemming Thingbak fra Skjolds trænerteam siger: ”Jeg tør næsten garanterer, at hvis kampen havde været 5 minutter længere, end de 30 minutter, så havde vi scoret igen og fremtvunget forlænget spilletid”.

Men sådan blev det ikke, det hele endte med guld medaljer til et meget velspillende Alminde/Viuf GF hold og sølvmedaljer til IF Skjolds U 13 piger.

Pigerne var sønderknuste efter kampen, men heldigvis kom alle i godt humør igen og de havde en herlig tur hjem fra Søften – med en flot 2. plads og sølv om halsen i kampen om det Jyske Mesterskab.

U 13 piger 14 u 13 piger 16 U 13 piger 17 u 13 piger 19 U 13 piger 2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende JM finale til U 13 pigerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger