Sæby HK´s ungdomsafdeling rejser til Italien

Sæby HK´s ungdomsafdeling rejser til Italien

27. juni 2014 - kl. 13:03 - af

600X250 Saeby HKDen 4. juli drager ca. 130 spillere og trænere afsted til Teramo i Italien. Derudover vil ca. 50 forældre og søskende komme til byen for at holde ferie og bakke op om holdene fra Sæby HK.

Det er 3. gang Sæby HK tager til udlandet med alle ungdomsspillere fra 12-16 år, og denne gang går turen altså til Teramo Cup. Byen ligger ca. 125 km nordøst for Rom.

Sæby HK deltager i år med 9 hold, hvilket er rigtig flot. Der er i alt 25 forskellige lande repræsenteret, 8 klubber fra Danmark og ca. 65 forskellige klubber fordelt på de 25 lande. Spillerne tilbydes denne udlandstur hvert 2. år, og det er 1. gang turen går til Teramo i Italien. Klubben har tidligere deltaget i 2012 i Slovenien.

Udlandsturen arrangeres af et selvstændigt udvalg under Sæby HK og er kun muligt at gennemføre, fordi så mange forældre hjælper til ved forskellige arrangementer, hvor pengene går ubeskåret til disse ture.

Alle glæder sig rigtig meget til en fantastisk håndboldoplevelse i sydens sol, og Sæby HK siger 1000 tak til alle sponsorer, forældre og ikke mindst spillere, som hjælper til, for at få turen afviklet.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK´s ungdomsafdeling rejser til Italien ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER