Skjolds U15 Piger klar til JM kvartfinale

Skjolds U15 Piger klar til JM kvartfinale

19. juni 2014 - kl. 12:41 - af

Skjold IMG_9439_600x250Søndag blev Skjolds U15 Pige A kredsvindere med en 4-1 sejr over Tårs/Ugilt, og blev dermed vinder af deres pulje.

Pigerne er gået gennem foråret uden nederlag i en ellers meget tæt pulje.

Som puljevinder har pigerne kvalificeret sig til at spille JM kvartfinale på fredag på udebane mod Arden.

Hvis pigerne vinder kampen i Arden, er der JM semifinale på Sparekassen Vendsyssel Arena søndag 22. juni kl. 14.

Holdet består af: Julie Rosenfeldt, Siw Bechmann, Caroline Kristiansen, Malene Trangeled, Sara Madsen, Cecilie Løt, Simone Jørgensen, Helene Andersen, Kamilla Kjærgaard, Maria Wolstrup, Anne Farum, Anne Bering, Patricia Gadekær, Emma Sørensen og Mie Værnhøj.

Det har været en rigtig god forårssæson for dame/pige afdelingen i Skjold. Klubbens seniordamer blev puljevinder og spiller Regionsmesterskab på lørdag i Vestbjerg. U13 B pigerne blev puljevindere og spiller JM kamp på hjemmebane på fredag 20. juni kl. 18:00 mod Storvorde/Sejlflod og igen kl. 20:00, hvis den første kamp vindes. U13 Piger har også haft et C-hold tilmeldt, som også blev puljevinder, de spiller Regionsmesterskab på Jetsmark Stadion på søndag.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds U15 Piger klar til JM kvartfinale' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER