Morgensang i Lyngså kirke<br>…

Morgensang i Lyngså kirke

16. juni 2014 - kl. 0:05 - af

Lyngsaa kirke_600x250I de sidste par år, har menighedsrådet ved Lyngså kirke haft succes med at arrangere morgensang i kirken på hverdage for turister, fastboende og andre interesserede i juli måned.

Op mod et halvt hundrede personer har benyttet sig af tilbuddet før i tiden, og i år finder morgensangen sted på torsdage, hvor der lægges ud 10. juli. Herefter fortsættes der torsdagene 17. – 24. og 31. juli.

Alle dage startes 09.00.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Morgensang i Lyngså kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER