Skjold tabte 4-1 til Lystrup i Jyllandsserien

Skjold tabte 4-1 til Lystrup i Jyllandsserien

11. juni 2014 - kl. 0:06 - af

Skjold 2013_600x250Med sejren på hjemmebane sikrede Lystrup sig oprykning til Danmarksserien, og champagnepropperne sprang på det nye idrætsanlæg i Lystrup. Skjold kunne ellers efter 5 min være kommet foran ved Job Biak, men bolden sneg sig lige uden om målet. I stedet kom Sæby mandskabet bagud med scoringer i 11. og 12. minut.

Sæby pressede derefter på med afslutninger af Patrick Pedersen, Paw Værnhøj  og Jesper Hansen, men ind ville bolden ikke, og holdene gik til pause ved stillingen 2-0 til Lystrup.

I første minut af anden halvleg fik Lystrup tilkendt et straffespark, som Stefan nappede i Sæby målet, men blot 5  minutter senere havde Lystrup frispark lige ude for feltet. Her blev der sparket ind i opdækningsmuren, og på returbolden lykkedes det hjemmeholdet at score til 3-0.

Efter 26 minutters spil af anden halvleg, reducerede Job Biak til 3-1, efter en flot spurt hvor han løb fra hele forsvaret.

Men 6 minutter før tid lukkede Lystrup kampen med scoring til 4-1.

Næste kamp og forårssæsonens sidste er på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag den 14. juni kl.13.30, mod Lindholm.

Vel mødt!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold tabte 4-1 til Lystrup i Jyllandsserien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER