De løtter we døn´n i Lyngser<br>…

De løtter we døn´n i Lyngser

8. juni 2014 - kl. 10:17 - af

IMG_6431_600x250Lyngså Markedsrevy er på banen.

Overskriften skal formand for Lyngså Boldklub, Ib Thomsen, citeres for. Herudover fortæller han.

 – Vi kan simpelthen ikke finde ro i Lyngså til at øve. Alle spørger, og vil vide hvad vi går og laver, men det må de møde op på markedet og selv konstatere. Spørger man så folk om noget, klapper de fuldstændigt i. Alle i Lyngså og omegn er rigtig påpasselige i denne tid med, hvad de gør og siger, for alle har skræk for at komme med i markedsrevyen. Men bare rolig, der er flere, der får, så hatten passer og dem med for små hoveder – tja, her bliver hatten trukket ned over ørene.

– For at få ro, er vi flyttet nogle kilometer sydpå i et kolonihavehus med adressen V – O´et. Her er der fred og ro, og nu er vi langt henne i forberedelserne, fortæller formanden.

Fire fra den ”gamle” garde på scenen, Bente Thomsen, Søren Sig, Polle Ottosen og Ib Thomsen er med igen i år, mens Tinna Knøsen har valgt at holde pause. I hendes sted deltager et helt uprøvet blad på scenen i form af Line Stæhr fra Sæby, der selv fortæller.

– Jeg har kun optrådt på en scene i en skolekomedie, men jeg har spillet håndbold i Lyngså og haft mange dejlige oplevelser med Bente Thomsen som træner. Da jeg hørte, de manglede en aktør i Lyngså til at gå på scenen, tænkte jeg. Skal – skal ikke. Det blev ikke rigtig til noget, men da jeg så læste i pressen, at Frederikshavn Kommune havde smækket pengekassen i for klubben, og andre højtstående personer ville have Lyngså Boldklub lukket. Da kom mit hjerte til at banke, ikke et øje var tørt, og jeg ringede med det samme til formand Ib Thomsen og fortalte, jeg var klar, hvis de kunne bruge mig. I mit hoved skal Lyngså Boldklub i hvert fald ikke lukkes. Godt nok er der ikke håndbold i klubben mere, men det er en lille god klub, og den er for god til at lukke. Ib og jeg talte sammen i 6 minutter, så var den sag sat på plads, og nu sidder jeg her i kolonihavehuset.

Bente Thomsen, der er tidligere håndboldspiller i Lyngså, tidligere landsholdsspiller og anfører for Danmark samt mangeårig aktør på scenen i Lyngså Markedsrevy, siger.

– Lyngså Marked kræver rigtig mange frivillige til at tage sig af både det ene og det andet, og de fortjener at blive bakket op om. Mit store håb er, at rigtig mange vil besøge markedet og ikke mindst overvære revyen. Jeg opfordrer alle til at møde op. Jeg er helt sikker på, det nok skal blive vældig hyggeligt alle dage sidst i juni.

Instruktører og tekstforfattere er Conny Thomsen og Michael Schioldan. For lyd og lys står Niels Evald Lindberg.

I de sidste mange år, har markedsrevyen i Lyngså samlet omkring 350 – 400 tilskuere, og hvis man er interesseret, i de bedste pladser, er det med at møde tidligt op.

Entréen er gratis.

IMG_6424 IMG_6426 IMG_6422 IMG_6429 IMG_6419 IMG_6420 IMG_6430 IMG_6417 IMG_6427_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De løtter we døn´n i Lyngser
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER