Rigtig god stemning til klubmesterskabet

Rigtig god stemning til klubmesterskabet

31. maj 2014 - kl. 20:28 - af

Svoemmebad_600x250Sæby Svømmeklub (SSK) afholdt søndag den 25. maj 2014 klubmesterskaber for første gang i klubbens historie. SSK er en relativ ny klub, der har eksisteret i 3 år, så det var med stor spænding for de forskellige svømmere at deltage i eget klubmesterskab. Til stævnet deltog svømmere fra alle hold, lige fra plask og svøm, som er de yngste svømmere til konkurrenceholdet.

Der var rigtig god stemning i Sæby Svømmehal, hvor der blev heppet på de forskellige svømmere fra tilskuerne. Der blev kæmpet til sidste armtag i forskellige svømmediscipliner, lige fra brystsvømning til Butterfly.

Klubmester på herresiden blev Carl Emil Jensen og på kvindesiden Nete Madsen. Der blev uddelt vandrepokaler i alle fem klasser for flid og engagement. Vinder på plask & svøm Anne Larsen, begynder Frederik Beck Hald Kristensen, let øvede Mille Nymark, øvede Katrine Zimmer Fauerholt Jensen og konkurrencehold Ida Kristensen.

Sæby Svømmeklub glæder sig til at se såvel nye som gamle svømmere til den kommende sæson, hvor der er plads til alle, der er vilde med vand eller som gerne vil blive det.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rigtig god stemning til klubmesterskabet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER