DK’s største fotoforretning ligger fra på søndag i Sæby

DK’s største fotoforretning ligger fra på søndag i Sæby

31. maj 2014 - kl. 9:10 - af

Click_600x250På søndag den 1. juni flytter fotoforretningen Click fra Vestergade til nye lokaler i Grønnegade 17, og her med går forretningen ind i en ny tid, som Danmarks største fotoforretning.

Click i Vestergade var på 120 kvm., så der var meget lidt plads at boltre sig på, når der er 5 fuldtidsansatte og en ung pige, som hjælper nogle timer om ugen. Nu får de hele 398 kvm, så der bliver plads til både fotoatelier på 1. sal, stor forretning i stueetagen og masser af plads til al det nye specialudstyr til fotoaktiviteter samt en trykmaskine til bannere, på op til 30 m i længden, tryk på trøjer, posters og meget andet.

Henrik Christensen, ejer af Click fortæller: ”Vi har længe haft pladsproblemer, men det er først nu, jeg synes, jeg har fundet det, jeg gerne ville have, så derfor købte jeg bygningen, som udelukkende skal bruges til fotoforretning og SaebyAvis.dk. Vi har trods krisetider haft en pæn fremgang, og det er jeg sikker på vil fortsætte. Vi har netop lavet en samarbejdsaftale med FOF, og fra efteråret starter vi fotokurser for både nybegyndere og øvede ud i fototeknikkens verden.

Vi er selvfølgelig også altid klar til at hjælpe kunderne i forretningen, og vil gøre alt for at give dem den service de har behov for, og det gælder for alle vore produkter, stort som småt.

Vi åbner søndag den 1. juni kl. 11, og de første 14 dage har vi et specialtilbud til alle, der er bosiddende i Frederikshavn Kommune. Her kan man få taget et gratis portrætfoto samt få et gratis 13 x 18 billede med.

Vi håber at se rigtig mange på vores åbningsdag, og glæder os til at vise vores nye forretning frem”, slutter en travl, men glad Henrik Christensen.

Tekst af: Myrna Christensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DK's største fotoforretning ligger fra på søndag i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER