Tæt på udsolgt til Rock i Frederikshavn

Tæt på udsolgt til Rock i Frederikshavn

30. maj 2014 - kl. 11:07 - af

2014_Pladsen_Programmet_3x2m.indd4100 billetter er allerede solgt til det store rockbrag på Knivholt lørdag den 7. juni, og hvis erfaringerne fra tidligere år holder stik, så melder Rock i Frederikshavn udsolgt inden koncertstart.

Der er plads til 5000 gæster til Rock i Frederikshavn på Knivholt Hovedgaard, og arrangørerne – Sportens Venner – har flere gange udtalt, at de forventer en udsolgt koncert. – Og med lidt mere end en uge til koncertstart, ser det ud til at holde stik.

“De seneste år har vi solgt 1000 billetter i ugen op til koncertstart, men i år har vi ikke 1000 billetter at sælge af, fordi forsalget er gået forrygende”, fortæller Casper Høgsted fra Sportens Venner. ” Jeg vil helt klart anbefale, at hvis man ikke har købt billet endnu, så se at få det gjort! Vi lukker ikke flere end 5000 gæster ind.”

Om årsagen til at der i år er solgt flere billetter end sidste år, udtaler Casper Høgsted:

“Der er ingen tvivl om at programmet i år rammer bredt, men vi har også hørt fra mange, at den nye, forbedrede koncertplads på gårdspladsen giver en mere intens koncertoplevelse, og vi har optimeret koncertpladsen yderligere i år. Vi har flyttet lydtelt og barer væk fra midten af pladsen, så der er bedre udsyn over hele pladsen, og vi har lavet et afmærket stoleområde til festivalstole i bunden af pladsen. Der vil naturligvis også stadig være mange hyggekroge med borde og bænke til dem, der ikke kan danse i 12 timer i træk”.

Udover en optimeret koncertplads, Forfest med Weber Grill Buffet (kl. 11-13) og en festivalbuffet i Østre Lade (kl. 17-20) – har arrangørerne stablet en række nye tiltag på benene for at give koncertgæsterne en endnu bedre oplevelse.

“Vi laver en garderobe, hvor gæsterne kan have noget overtøj liggende til om aftenen, hvor der typisk bliver lidt køligere”, fortæller Casper Høgsted, “og ved siden af Buddy Holly’s partytelt, kan man besøge Sams bar, hvor der vil være live musik for det voksne publikum. Om eftermiddagen spiller bandet “Karsten med K” og om aftenen spiller Arvid og nok et band. Festivalbuffeten i Østre Lade bliver også krydret med musik af frederikshavneren Kruse.”

Rock i Frederikshavn afvikles på to scener ved Knivholt Hovedgaard:

Nordjyske Medier Scenen (NMS) på gårdspladsen og DMH Scenen (DMH) i den store lade:

Kl. 12.00: Østre Gasværk (NMS)

Kl. 13.15: Tim Lothar Duo (root blues) (DMH)

Kl. 14.00: Panamah (NMS)

Kl. 15.15: Echo Lips (indie rock) (DMH)

Kl. 16.00: Lukas Graham (NMS)

Kl. 17.15: Lyhne & The Big MOJO machine (groovy mojo music) (DMH)

Kl. 18.00: Wafande (NMS)

Kl. 19.15: ForsvundenSammenhæng (hip hop) (DMH)

Kl. 20.00: Runrig (NMS)

Kl. 21.15: A Rush Of Coldplay (cover) (DMH)

Kl. 22.00: D-A-D (NMS)

Læs mere på www.rockifrederikshavn.dk.

Koncertbilletter, Forfest-billetter (få pladser tilbage) og Festivalbuffet  (få pladser tilbage) købes online på www.arenanord.billetten.dk.

Billetter kan også købes Jyske Banks eller Sparekassen Vendsyssels afdelinger i Nordjylland, Anthon i Frederikshavn og FONA i Frederikshavn og Hjørring.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tæt på udsolgt til Rock i Frederikshavn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER