Nyt tapas buffetkoncept hos Frank’s

Nyt tapas buffetkoncept hos Frank’s

29. maj 2014 - kl. 13:33 - af

Franks_600x250Frank’s velkendte Fisk- og Skaldyrsbuffet har de serveret for rigtig mange glade gæster i årenes løb. Sideløbende har de afprøvet nogle forskellige a’la carte retter til deres arrangementer, hvor de bl.a. har fået rigtig god tilbagemelding på tapas.

”Det tager vi nu konsekvensen af – fordi vi lytter til vores kunder, og fordi vi godt kan lide at forny os hos Frank’s.

Her i foråret har vi derfor opbygget et helt nyt buffetkoncept, hvor vi har taget det bedste fra Fisk- og Skaldyrsbuffeen og udvidet med en masse gode retter, der også omfatter kylling og kød i øvrigt. Opsætningen af retterne er også ændret til, så der nu er mere mundrette stykker til tallerkenen.

Det betyder at udvalget bliver meget bredere, og man kan sagtens vælge buffet, selvom man ikke lige er til fisk og skaldyr den aften”, siger Frank Størup.

Når de skifter til tapas, er det ikke noget, der er helt ukendt for deres køkken. Køkkenchef Dennis Kjærsgaard Jensen har arbejdet med tapas gennem 20 år på restauranter og hoteller i Marbella, Spanien.

”I mit køkken sætter jeg en stor ære i at lave enkle retter, der smager af noget, og i tapas får gæsten mulighed for at smage mange forskellige ting”, udtaler Dennis.

Det nye koncept understøtter deres mission: at give Nordjylland den bedste tapasbuffet baseret på lokale råvarer.

Den nye tapasbuffet bliver lanceret i dag den 29. Maj (Kr. Himmelfartsdag)

Den Tapas – Nordjyske Buffet bliver:  Frokost kr. 135,- Aften 195,- og det er incl. Frank’s drømmedessert.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt tapas buffetkoncept hos Frank’s ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER