Ny Privatkundechef i Spar Nord Sæby

Ny Privatkundechef i Spar Nord Sæby

29. maj 2014 - kl. 0:06 - af

SN_Rikke_KloppenborgDen 12. maj startede Rikke Kloppenborg som ny privatkundechef i Spar Nord Sæby. Rikke har været 25 år i den finansielle sektor og senest som kundechef i Spar Nord Storkunde Privat i hovedsædet i Ålborg. Hun har før tiden i Spar Nord også været kundechef hos Danske Bank.

Rikke er 44 år, gift, har 3 børn og bor i Visse – en forstad til Ålborg. Så med et lederjob, mand og 3 børn er fritid noget man tar’ sig tid til bl.a. som leder i Gul Badmintonklub, hvor Rikkes børn spiller. Her er Rikke i år blevet kåret til ”Årets Leder”, en kåring som Ålborg Badminton Ring står for.

Selv spiller Rikke ikke badminton, men nøjes med at ”råbe” fra sidelinjen, men motion bliver der tid til, og så elsker hun en god koncert, ligesom den hjemlige hygge spiller en stor rolle.

Har du lyst, så kom forbi og hils på Rikke i Spar Nord, Vestergade 3, Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny Privatkundechef i Spar Nord Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER