Kirken holder friluftsgudstjenester…

Kirken holder friluftsgudstjenester…

29. maj 2014 - kl. 0:09 - af

IMG_4335Det er en årlig tilbagevendende begivenhed, når Albæk og Lyngså kirker afholder gudstjenester i det fri i kirkedistriktets område. Ud over gudstjenesterne tilbyder kirken også hygge og samvær i det fri samt forskellig gratis mad og drikke.

Kristi himmelfartsdag, der i år falder torsdag 29. maj, lægges der ud i anlægget i Præstbro 10.30. Her er det med efterfølgende grillmad.

Mandag 9. juni, der er 2. pinsedag, er det på Voerså jollehavn gudstjenesten finder sted 10.30. Her medvirker hele 10 musikere fra Sæby Brass Ensemble. Efter gudstjenesten serveres der en let frokost med tilbehør.

Søndag 29. juni er der i forbindelse med Lyngså Marked gudstjeneste i teltet 09.00. Før gudstjenesten serveres der fra 08.00 gratis rundstykker og morgenkaffe til alle fremmødte.

Ved de to førstnævnte gudstjenester, er det sognepræst Helge Morre Pedersen fra Albæk, der forretter gudstjenesterne, mens markedsgudstjenesten i Lyngså klares af sognepræst Mette Volsgaard fra Skæve.

For vejrets skyld tages der ingen chancer. I Lyngså foregår gudstjenesten i markedsteltet, mens der både i Præstbro og Voerså er stillet telt op i tilfælde af regnvejr.

IMG_4279 IMG_4286 PICT0174 PICT0188

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirken holder friluftsgudstjenester...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger